Chauffeur

Vanuit de werf in Heerjansdam zorg jij als chauffeur dat je collega’s op de werken voorzien zijn van bemalingsmaterieel.

Wat ga je doen als chauffeur?
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van bemalingsmaterieel naar de verschillende werken in binnen- en buitenland (voornamelijk Nederland, België en soms Frankrijk). Dit zijn bijvoorbeeld pompen, leidingen en buizen. Met de autolaadkraan, welke op elke vrachtwagen gemonteerd is, sta je zelfstandig in voor het laden en lossen. Je zult in veel gevallen assisteren bij het bemalingsmaterieel aansluiten en/of verwijderen. Je werkt vanuit onze centrale werf in Heerjansdam maar we hopen binnen 2 jaar naar een mooie nieuwe locatie te gaan in de driehoek van A29, A16 en A17.

Wat bieden wij jou?
Je krijgt een jaarcontract met daarna de mogelijkheid tot een vast contract. Als jij de perfecte kandidaat bent krijg je een salaris van 2700€ bruto per maand. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra die voorziet in:
• 25 vakantiedagen;
• 20 roostervrije dagen;
• 8 % vakantiegeld;
• Tijdspaarfonds (waarin je vakantiegeld, de geldwaarde van 15 vrije dagen + 3 kortverzuimdagen en opleidingen worden gestort, die tegoeden kun je vrij opnemen).

Wat vragen we van je als chauffeur?
– Je bent 40 uur per week beschikbaar.
– Je bent in het bezit van rijbewijs CE.
– Je bent woonachtig in de regio.
– Je voldoet aan de eisen vermeld in de code 95.
– Je hebt een hijsdiploma om met de autolaadkraan te werken, of je bent bereid om deze te behalen.

Dit zijn wij
Bij Tjaden werken 75 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Bodemenergiesystemen. Je komt in een team met 3 collega chauffeurs te werken, onder leiding van de planner.

We hebben plezier met elkaar. We zeggen waar het op staat. We helpen elkaar en we zijn trots op wat we doen.

Meer informatie over de functie van chauffeur of wil je reageren?
Voor meer informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Robert Prins (planner) op 06 22519626. Voor solliciteren en overige informatie kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op 078 – 6920740. Mail je motivatie en CV naar:hr@tjaden.nl.

Neem ook eens kijkje op onze Facebook en LinkedIn!

 
Terug naar Vacatures