Servicemonteur

Jij zorgt voor het onderhoud aan brandblus,- en sprinklerinstallaties en het ondergrondse deel van bodemenergiesystemen. Je gaat zelfstandig op pad in een door jou ingerichte bus, voornamelijk in de Randstad.

Wat ga je doen als Servicemonteur?
Als servicemonteur zorg je voor het onderhoud aan brandblus,- en sprinklerinstallaties en het ondergrondse deel van bodemenergiesystemen. Dit kan zowel periodiek onderhoud zijn als het opvolgen van storingen (24/7 storingsdiensten). Je controleert en stuurt bodemenergiesystemen aan – al dan niet op afstand – en je analyseert de gegevens.

Onze klanten zijn voornamelijk grote installateurs. Je gaat zelfstandig op pad met een door jou ingerichte bus. Om je projecten voor te bereiden werk je ongeveer 1 keer per week vanuit ons kantoor/werkplaats in Nieuw-Vennep. Het werk bevindt zich vooral in de Randstad. De ene dag werk je bij een groot project in de binnenstad, de andere dag bij een kleiner project middenin de polder voor bijvoorbeeld een drinkwaterbedrijf. Afwisselend werk en iedere dag is anders.

Wat bieden wij je?
Je krijgt een jaarcontract met daarna de mogelijkheid tot een vast contract in een duurzame, sterk groeiende energiesector. Het salaris varieert tussen de 2400€ – 3500€ bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra, die voorziet in:
– 25 vakantiedagen;
– 20 roostervrije dagen;
– 8 % vakantiegeld;
– Tijdspaarfonds;
– Uitstekend pensioen.

Daarnaast wordt een bedrijfswagen, laptop en mobiele telefoon tot je beschikking gesteld. Ook krijg je een meer dan marktconforme vergoeding voor o.a. de storingsdiensten.

Wat vragen we van jou?
– Ervaring met PRIVA is een sterke pré of andere PLC besturingssystemen.
– Bereid om storingsdienst te draaien.
– Geen 9 tot 5 mentaliteit.
– Goede communicatieve vaardigheden en representatief.
– Bekend met het Office pakket.
– Rijbewijs B en VCA-basis.

Dit zijn wij
Bij Tjaden werken 75 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Bodemenergiesystemen. We zijn sterk in het boren van bronnen. Er staat een stevig Duits moederbedrijf achter ons en we werken bij een vooruitstrevende organisatie, in de branche van de toekomst.

Als monteur kom je bij Bodemenergiesystemen te werken samen met een team van 14 collega’s, waaronder 5 andere monteurs. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd en we vullen elkaar goed aan.

We hebben plezier met elkaar. We zeggen waar het op staat. We helpen elkaar en we zijn trots op wat we doen.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Jeroen Beulink (Senior Projectleider) op 06-10181725. Voor solliciteren en overige informatie kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op 078 – 6920740. Mail je motivatie en CV naar:hr@tjaden.nl.

Neem ook eens kijkje op onze Facebook en LinkedIn!

 
Terug naar Vacatures