Pomp- Servicemonteur

Tjaden is gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van bronbemalingen en grondboringen t.b.v. brandpreventie, bodemenergie en drinkwater. Het in 1895 opgerichte bedrijf heeft een sterke marktpositie weten op te bouwen in binnen en buitenland.

Als projectenorganisatie kennen wij binnen Tjaden korte lijnen en een directe en informele bedrijfscultuur. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze klant. Met een enthousiaste, betrokken en gekwalificeerde groep collega’s zijn wij een kwaliteitsgerichte en innovatieve organisatie die gericht is op de toekomst.

Wat ga je doen als Pomp- Servicemonteur?
Als pomp- servicemonteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstellingen van pompen op onze werken en het oplossen van pompstoringen.

Tot je taken behoren verder: pompenadministratie, meedenken over technische verbeteringen waarbij kwaliteit, veiligheid en milieu steeds prioriteit hebben. Hiervoor krijg je ook dagelijks ondersteuning van onze werfbaas en onze uitvoerders.

Vanuit onze hoofdvestiging in Heerjansdam (Regio Rotterdam) verricht je werkzaamheden op onze projecten in Nederland, België & Frankrijk.

Wat vragen we van je als Pomp- Servicemonteur?
Allereerst ben je servicegerichtheid in gedrag, uitvoering van werkzaamheden, representatie en communicatie met relaties, afnemers en opdrachtgevers. Je werkt ordelijkheid en nauwkeurigheid voor het op de juiste wijze verwerken van een diversiteit aan gegevens. Je bent stressbestendigheid in verband met de werkzaamheden die onder tijdsdruk moeten worden uitgevoerd. En je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands.

Daarnaast heb je een mechanische en/of elektrotechnische opleiding of heel wat praktische kennis verworven aangaande elektrische en verbrandingsmotoren. Ervaring die een pré kan zijn.

Verder ben je fulltime beschikbaar en ben je in het bezit van rijbewijs BE. Ook beschik je over VCA basis.

Wat bieden wij je?
Allereerst een zeer gedreven internationale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd, opleiding, kennis en ervaring. Naast een jaarcontract met daarna mogelijkheden tot een vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:
• 25 vakantiedagen;
• 20 roostervrije dagen;
• 8 % vakantiegeld;
• Tijdspaarfonds (waarin je vakantiegeld, de geldwaarde van 15 vrije dagen + 3 kortverzuimdagen, overwerk, reisuren en opleidingen worden gestort, die tegoeden kun je vrij opnemen);
• Bedrijfsauto.

Meer informatie over de functie van Pomp- Servicemonteur of wil je reageren?

Voor meer informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Arjan de Kreij (Materieelbeheerder) op 06 – 53475272. Voor solliciteren en overige informatie kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op 078 – 6920740. Mail je motivatie en CV naar:hr@tjaden.nl.

 
Terug naar Vacatures