Monteur Bodemenergiesystemen

In de buitenlucht ga jij bodemenergiesystemen aanleggen bij grote utiliteitsgebouwen. Je gaat zelfstandig op pad in een door jou ingerichte bus, voornamelijk in de Randstad.

Wat ga je doen als Monteur?
Als monteur Bodemenergiesystemen ga jij duurzame bodemenergiesystemen aanleggen bij grote utiliteitsgebouwen. Onze klanten zijn grote installateurs.
Je zorgt voor:
– Inrichten van de putten behorende bij de bronnen.
– Aanleg van kabels en leidingen.
– Inrichting van de technische ruimte.
– Aanleg meet & regeltechniek.

Je gaat zelfstandig op pad met een door jou ingerichte bus. Je werkt voornamelijk in de buitenlucht. Om je projecten voor te bereiden werk je ongeveer 1 keer per week vanuit ons kantoor/werkplaats in Nieuw-Vennep. Het werk bevindt zich vooral in de Randstad. De ene dag werk je bij een groot project in de binnenstad, de andere dag bij een kleiner project middenin de polder voor bijvoorbeeld een drinkwaterbedrijf. Afwisselend werk en iedere dag is anders.

Wat bieden wij je?
Je krijgt een jaarcontract met daarna de mogelijkheid tot een vast contract. Het salaris varieert tussen de 2400€ – 3500€ bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra, die voorziet in:
– 25 vakantiedagen;
– 20 roostervrije dagen;
– 8 % vakantiegeld;
– Tijdspaarfonds;
– Uitstekend pensioen.

Wat vragen we van jou?
– Je bent technisch onderlegd en een echte alleskunner.
– Je hebt enige ervaring in projectmatig werken.
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B en VCA-basis.

Dit zijn wij
Bij Tjaden werken 75 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Bodemenergiesystemen. We zijn sterk in het boren van bronnen en willen de besturing en meet- en regeltechniek in huis uitbreiden. Er staat een stevig Duits moederbedrijf achter ons en we werken bij een vooruitstrevende organisatie, in de branche van de toekomst.

Als monteur kom je bij Bodemenergiesystemen te werken samen met een team van 13 collega’s, waaronder 6 andere monteurs. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd en we vullen elkaar goed aan.

We hebben plezier met elkaar. We zeggen waar het op staat. We helpen elkaar en we zijn trots op wat we doen.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Jeroen Beulink (Senior Projectleider) op 06-10181725. Voor solliciteren en overige informatie kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op 078 – 6920740. Mail je motivatie en CV naar:hr@tjaden.nl.

 
Terug naar Vacatures