Boormeester

Tjaden is gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van bronbemalingen en grondboringen t.b.v. brandpreventie, bodemenergie en drinkwater. Het in 1895 opgerichte bedrijf heeft een sterke marktpositie weten op te bouwen in binnen en buitenland.

Als projectenorganisatie kennen wij binnen Tjaden korte lijnen en een directe en informele bedrijfscultuur. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze klant. Met een enthousiaste, betrokken en gekwalificeerde groep collega’s zijn wij een kwaliteitsgerichte en innovatieve organisatie die gericht is op de toekomst.

Wat ga je doen als boormeester?
Als boormeester voer je zelfstandig verticale grondboringen uit met behulp van boorsystemen. Je voert dit uit – al dan niet van toepassing – met boorspoelingen en werkt het af tot bron, in samenhang met de gebruikelijke aardlagen. Je bent verantwoordelijk voor het boorproces en voor de boorploeg op de bouwplaats. Je neemt grondmonsters tijdens het boren en slaat deze op. Je zorgt voor de bediening en onderhoud van de boorinstallatie. Je voert je werkzaamheden uit volgens de opdracht van de opdrachtgever en volgens de richtlijnen van Tjaden. Dit doe je in samenspraak met de uitvoerders en projectleiders.

Wat vragen we van je als boormeester?
In de eerste plaats zijn wij op zoek naar gedreven medewerkers die hun handen uit de mouwen willen steken en graag buiten in de open lucht werken.
Je bent in het bezit van een vakdiploma Boormeester, rijbewijs BE en VCA vol. Je bent zelfstandig, flexibel en betrokken. Je hebt oog voor veiligheid en milieu. Je hebt inzicht en bent oplossingsgericht. Ook heb je een redelijke beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben je bereid om overal in Nederland, België en Frankrijk te werken en daardoor eventueel in de kost te gaan.
ZZP’ers die aan bovenstaande omschrijving voldoen nodigen wij ook uit om te reageren.

Wat bieden wij je?
Allereerst een zeer gedreven internationale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd, opleiding, kennis en ervaring. Naast een jaarcontract met daarna mogelijkheden tot een vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:
• 25 vakantiedagen;
• 20 roostervrije dagen;
• 8 % vakantiegeld;
• Tijdspaarfonds (waarin je vakantiegeld, de geldwaarde van 15 vrije dagen + 3 kortverzuimdagen, overwerk, reisuren en opleidingen worden gestort, die tegoeden kun je vrij opnemen);
• Bedrijfsauto;
• Telefoon en laptop.

Meer informatie over de functie van boormeester of wil je reageren?

Voor meer informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Lars Steijn (Business Unit Manager Bemalingen) op 06-41792348. Voor solliciteren en overige informatie kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op 078 – 6920740. Mail je motivatie en CV naar:hr@tjaden.nl.

 
Terug naar Vacatures