Disclaimer

Alle op deze site gepresenteerde informatie is met de grootste zorg samengesteld. A.Hakpark BV en/of haar bedrijven en divisies en/of de bedrijven waarin zij een deelneming heeft, aanvaarden desondanks geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de pagina's, noch voor enige schade en/of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie en/of programmatuur op deze site. Dit geldt ook voor de directie en medewerkers van A.Hakpark BV en/of bij deze site betrokken derden.

Het geheel of gedeeltelijk publiceren van de op deze site opgenomen informatie en/of programmatuur zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van A.Hakpark BV is niet toegestaan. De informatie en/of programmatuur op deze site is aan verandering onderhevig en kan zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd of verwijderd. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor producten, inhoud van producten en prijzen te wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Eventueel vermelde product- en merknamen zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren.

Privacy
Met ingang van 1 april 2018 hanteert A.Hak een nieuwe Privacyverklaring die in overeenstemming is met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  • projecten

    Lisse koel en warm Lisse koel en warm

    Lisse koel en warm

    Twee scholen en een sportcomplex in de gemeente Lisse besparen flink op hun energierekening met een WKO-systeem dat zowel verwarmt als koelt.

  • projecten

    Retourbemaling Utrecht Retourbemaling Utrecht

    Retourbemaling Utrecht

    In Utrecht bemaalden we de grootste bouwput van Nederland bij de bouw van het nieuwe hart van het stadsdeel Leidsche Rijn. Hiervoor werden onder meer deepwells ingezet.

  • projecten

    Bemaling uitbreiding VUmc Bemaling uitbreiding VUmc

    Bemaling uitbreiding VUmc

    Tjaden voert in opdracht van Ballast Nedam Speciale Projecten de bemaling uit voor de uitbreiding van het VU medisch centrum Amsterdam.

  • projecten

    WKO-systeem Artis WKO-systeem Artis

    WKO-systeem Artis

    Artis maakt voor de koeling van twee rijksmonumenten, voortaan gebruik van een open WKO-systeem. Tjaden legde het systeem aan in opdracht van Imtech.