• Sprinklerbronpompinstallaties
 • Sprinklerbronpompinstallaties
 • Sprinklerbronpompinstallaties

Sprinklerbronpompinstallaties

Een sprinklerinstallatie is een stationaire, automatische brandblusinstallatie. 
De installatie detecteert, controleert en bestrijdt een beginnende brand. 
In de meeste gevallen dooft een sprinklerinstallatie het vuur nog voor de brandweer ter plaatse is. 
Een belangrijk onderdeel van de sprinklerinstallatie is de bluswatervoorziening. 
Het aanleggen van een waterkelder, watertank of watersilo behoort tot de mogelijkheden, maar is een dure oplossing die bovendien veel ruimte in beslag neemt. 
Het aanleggen van één of meerdere sprinklerbronnen is een aantrekkelijk alternatief.

Wij boren en leveren complete sprinklerbronpompinstallaties inclusief schakelkast conform Technisch Bulletin 77A volgens NEN-EN 12845+A2+NEN 1073 (nl), Technisch Bulletin 74A en BRL SIKB-2100 en Protocol 2101 MECHANISCH BOREN.

Op basis van de gestelde eisen, en locatie specifieke gegevens als bodemopbouw en beschikbare ruimte ontwerpen en berekenen wij de complete sprinklerbronpompinstallatie. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw project, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Tot de levering behoren de sprinklerbron(nen), bronpomp(en), putbehuizing(en), leidingwerk, voedingskabels, stuurkabels en appendages.
Tevens leveren wij een schakelkast, frequentiegeregeld, ster driehoek of DOL.
Inclusief signalering, wekelijkse test, en doormelding. 

Tjaden beschikt over zeer ervaren projectleiders, geohydrologen, boormeesters en een omvangrijk archief met eigen boorstaten van boringen door heel Nederland die teruggaan tot het jaar 1895. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van bodemgegevens van TNO en DINOloket.

Tjaden werkt volgens de strengtse veiligheidseisen en beschikt, als (boor)aannemer, over alle benodigde certificeringen en lidmaatschappen om werkzaamheden uit voeren op alle soorten werkterreinen.

Elk project wordt uiterst zorgvuldig bekeken waarbij rekening wordt gehouden met de gestelde eisen, haalbare capaciteiten op de gewenste locatie en beschikbare budgeten.

Het op project toegesneden ontwerp wat hieruit voortkomt wordt zeer uitgebreid gespecificeerd in onze offertes zodat u als klant niet voor onverwachte verrassingen en/of uitgaven komt te staan.

Voorschriften: www.hetccv.nl

 • projecten

  Bemaling uitbreiding VUmc Bemaling uitbreiding VUmc

  Bemaling uitbreiding VUmc

  Tjaden voert in opdracht van Ballast Nedam Speciale Projecten de bemaling uit voor de uitbreiding van het VU medisch centrum Amsterdam.

 • projecten

  Bemaling Air Liquide leiding Bemaling Air Liquide leiding

  Bemaling Air Liquide leiding

  Voor een nieuw leidingtracé tussen Zelzate en Temse verzorgt Tjaden BV de bronbemalingswerkzaamheden.

 • projecten

  Retourbemaling Utrecht Retourbemaling Utrecht

  Retourbemaling Utrecht

  In Utrecht bemaalden we de grootste bouwput van Nederland bij de bouw van het nieuwe hart van het stadsdeel Leidsche Rijn. Hiervoor werden onder meer deepwells ingezet.

 • projecten

  Lisse koel en warm Lisse koel en warm

  Lisse koel en warm

  Twee scholen en een sportcomplex in de gemeente Lisse besparen flink op hun energierekening met een WKO-systeem dat zowel verwarmt als koelt.