• GWS-monitor

GWS-monitor

Tjaden BV met vestigingen in Heerjansdam, Veendam en Terneuzen, registreren grondwateronttrekking en –lozingen van al haar projecten in GWS-Monitor.

Het voordeel is dat Tjaden het voorbereidende deel in GWS-Monitor kan verzorgen, waardoor de opdrachtgever, slechts een meetpunt hoeft aan te klikken en de waarnemingen in het veld kan registreren.

Dankzij de eenvoudige werkwijze kan men sneller gegevens invoeren, waardoor alle projectbetrokkenen goed op de hoogte blijven van de projectontwikkelingen.

Omslachtige Excel-formulieren en kladblaadjes zijn achterhaald. Geen verwerking op het veldkantoor en rondsturen van gegevens. Alle gegevens kunnen worden ingevoerd middels een smartphone of tablet in het veld. Binnen enkele tellen zijn de veldgegevens in GWS-Monitor opgeslagen.

Opdrachtgevers besparen hierdoor tijd, en dus ook kosten, gedurende het registreren, en Tjaden kan op afstand zien of de bemalingsconfiguratie juist is of aangepast dient te worden.

Lees meer op www.gwsmonitor.nl

 • projecten

  Retourbemaling Utrecht Retourbemaling Utrecht

  Retourbemaling Utrecht

  In Utrecht bemaalden we de grootste bouwput van Nederland bij de bouw van het nieuwe hart van het stadsdeel Leidsche Rijn. Hiervoor werden onder meer deepwells ingezet.

 • projecten

  Arc de Dierrey Arc de Dierrey

  Arc de Dierrey

  Bij de aanleg van transportleidingen voor GRTgaz verzorgde Tjaden de bronbemaling. Daarbij moesten grote hoeveelheden grondwater onttrokken worden.

 • projecten

  WKO-systeem Artis WKO-systeem Artis

  WKO-systeem Artis

  Artis maakt voor de koeling van twee rijksmonumenten, voortaan gebruik van een open WKO-systeem. Tjaden legde het systeem aan in opdracht van Imtech.

 • projecten

  Lisse koel en warm Lisse koel en warm

  Lisse koel en warm

  Twee scholen en een sportcomplex in de gemeente Lisse besparen flink op hun energierekening met een WKO-systeem dat zowel verwarmt als koelt.