Waterzuiveringen

Grondwater welke bij een bronbemaling uit de ondergrond wordt onttrokken mag niet zondemeer geloosd worden op het oppervlaktewater of op het rioolstelsel. Het water moet voldoen aan voldoen aan strikte lozingseisen of geschikt gemaakt worden voor retourbemaling.

Grondwater kan door historisch industrieel landgebruik vervuild of besmet raken. Verontreinigingen in grondwater kunnen een breed spectrum aan organische en anorganische chemicaliën bevatten. Normaal gesproken is besmetting gekoppeld aan een reeks veelvoorkomende organische verontreinigingen zoals petroleumkoolwaterstoffen of polycyclische aromatische koolwaterstoffen en vloeistoffen in de vrije fase zoals teer, diesel en verschillende oliën. Bovendien, hoewel minder vaak, kunnen ook anorganische verontreinigingen aanwezig zijn, zoals ammonium en chroom.

We kunnen u helpen de kwaliteit van uw grondwater te analyseren door monsters te nemen uit boorgaten en pompsystemen en, zodra deze zijn bepaald, u de oplossing te bieden die het meest geschikt is voor uw behoeften.

Tjaden heeft vele jaren ervaring met grondwaterzuivering, is betrokken geweest bij honderden projecten en kan daardoor een breed scala aan kosteneffectieve oplossingen bieden.

Onze zuiveringsinstallaties kunnen worden geïnstalleerd met 24/7 monitoringmogelijkheden en geautomatiseerde controle als dit voordelig is voor uw project. We hebben toegang tot een uitgebreid assortiment ultramoderne apparatuur, vaak gebruikt in enkele van de meest veeleisende Europese waterbehandelingsprogramma’s en bouwprojecten.

Modulaire opbouw

Of het nu gaat om speciale civiele techniek, tunnelbouw, pijpleidingbouw of rioolbouw, wij hebben voor u de oplossing op maat om het bouwwater te zuiveren.

Ons dienstenaanbod omvat:

Sedimentatie-installaties
Precipitatie- / flocculatie- / filtratie-installaties
Ionenuitwisselingsinstallaties
Actieve koolfiltersystemen


Ons equipment park maakt een snelle modulaire installatie van de systemen mogelijk. Een bijzondere kracht ligt in de behandeling van grote hoeveelheden water tot enkele duizenden kuubs per uur.

Een goede planning, efficiënte uitvoering, evenals onderhoud en bediening van de systemen zijn de basis voor het economische succes van het bouwproject. 

Indien gewenst kunnen alle systemen ook worden uitgerust met een hoge mate van automatisering tot bewaking op afstand.

 

Vacatures

Hieronder treft u alle actuele vacatures:

 

Boring brandweerbron