• (Geohydrologisch) Advies
 • (Geohydrologisch) Advies

(Geohydrologisch) Advies

Een goed begin is het halve werk. Deze uitspraak geldt zeker de uitvoering van boringen en bemalingen. De regelgeving voor onttrekken en lozen is continu aan verandering onderhevig waardoor vergunningen vaak een prominente rol in de uitvoering hebben. Tjaden BV heeft eigen geohydrologen en adviseurs in dienst waar (geohydrologische) rapporten worden gemaakt. Het grote voordeel van onze adviezen is dat deze zijn getoetst aan de werkelijke omstandigheden en zo zijn opgesteld dat het als onderlegger voor het uitvoeringsplan wordt gebruikt. Door een juiste mix van praktische kennis en theoretische kennis zijn wij in staat vergunningen op maat aan te vragen voor de klant wat geheel is afgestemd op de uitvoering van het werk.

 • projecten

  Lisse koel en warm Lisse koel en warm

  Lisse koel en warm

  Twee scholen en een sportcomplex in de gemeente Lisse besparen flink op hun energierekening met een WKO-systeem dat zowel verwarmt als koelt.

 • projecten

  WKO-systeem Artis WKO-systeem Artis

  WKO-systeem Artis

  Artis maakt voor de koeling van twee rijksmonumenten, voortaan gebruik van een open WKO-systeem. Tjaden legde het systeem aan in opdracht van Imtech.

 • projecten

  Bemaling uitbreiding VUmc Bemaling uitbreiding VUmc

  Bemaling uitbreiding VUmc

  Tjaden voert in opdracht van Ballast Nedam Speciale Projecten de bemaling uit voor de uitbreiding van het VU medisch centrum Amsterdam.

 • projecten

  Retourbemaling Utrecht Retourbemaling Utrecht

  Retourbemaling Utrecht

  In Utrecht bemaalden we de grootste bouwput van Nederland bij de bouw van het nieuwe hart van het stadsdeel Leidsche Rijn. Hiervoor werden onder meer deepwells ingezet.