• Sprinklerbronpompinstallaties
 • Sprinklerbronpompinstallaties
 • Sprinklerbronpompinstallaties

Sprinklerbronpompinstallaties

Een sprinklerinstallatie is een stationaire, automatische brandblusinstallatie. 
De installatie detecteert, controleert en bestrijdt een beginnende brand. 
In de meeste gevallen dooft een sprinklerinstallatie het vuur nog voor de brandweer ter plaatse is. 
Een belangrijk onderdeel van de sprinklerinstallatie is de bluswatervoorziening. 
Het aanleggen van een waterkelder, watertank of watersilo behoort tot de mogelijkheden, maar is een dure oplossing die bovendien veel ruimte in beslag neemt. 
Het aanleggen van één of meerdere sprinklerbronnen is een aantrekkelijk alternatief.

Wij boren en leveren complete sprinklerbronpompinstallaties inclusief schakelkast conform Technisch Bulletin 77A volgens NEN-EN 12845+A2+NEN 1073 (nl), Technisch Bulletin 74A en BRL SIKB-2100 en Protocol 2101 MECHANISCH BOREN.

Op basis van de gestelde eisen, en locatie specifieke gegevens als bodemopbouw en beschikbare ruimte ontwerpen en berekenen wij de complete sprinklerbronpompinstallatie. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw project, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Tot de levering behoren de sprinklerbron(nen), bronpomp(en), putbehuizing(en), leidingwerk, voedingskabels, stuurkabels en appendages.
Tevens leveren wij een schakelkast, frequentiegeregeld, ster driehoek of DOL.
Inclusief signalering, wekelijkse test, en doormelding. 

Tjaden beschikt over zeer ervaren projectleiders, geohydrologen, boormeesters en een omvangrijk archief met eigen boorstaten van boringen door heel Nederland die teruggaan tot het jaar 1895. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van bodemgegevens van TNO en DINOloket.

Tjaden werkt volgens de strengtse veiligheidseisen en beschikt, als (boor)aannemer, over alle benodigde certificeringen en lidmaatschappen om werkzaamheden uit voeren op alle soorten werkterreinen.

Elk project wordt uiterst zorgvuldig bekeken waarbij rekening wordt gehouden met de gestelde eisen, haalbare capaciteiten op de gewenste locatie en beschikbare budgeten.

Het op project toegesneden ontwerp wat hieruit voortkomt wordt zeer uitgebreid gespecificeerd in onze offertes zodat u als klant niet voor onverwachte verrassingen en/of uitgaven komt te staan.

Voorschriften: www.hetccv.nl

 • vacature

  Chauffeur Chauffeur

  Chauffeur

  Als chauffeur voor onze divisie bronbemalingen ben je verantwoordelijk voor het transport van bemalingsmaterieel vanuit onze werf te Heerjansdam naar de verschillende werken in binnen en buitenland.

 • vacature

  Pomp-servicemonteur Pomp-servicemonteur

  Pomp-servicemonteur

  Als pomp- servicemonteur voor onze divisie bronbemalingen ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstellingen van pompen vanuit onze werkplaats te Heerjansdam en het oplossen van pompstoringen op onze werken.

 • projecten

  Arc de Dierrey Arc de Dierrey

  Arc de Dierrey

  Bij de aanleg van transportleidingen voor GRTgaz verzorgde Tjaden de bronbemaling. Daarbij moesten grote hoeveelheden grondwater onttrokken worden.

 • projecten

  Bemaling uitbreiding VUmc Bemaling uitbreiding VUmc

  Bemaling uitbreiding VUmc

  Tjaden voert in opdracht van Ballast Nedam Speciale Projecten de bemaling uit voor de uitbreiding van het VU medisch centrum Amsterdam.